måndag 27 maj 2013

Vem räknar?

Prinsessan skriver.

Jag kan inte sluta tänka på den där undersökningen. Ytterligare en sak man kan konstatera är att svenskar har sex med fler partners nu än tidigare. Störst ökning sedan motsvarande undersökning för ett antal år sedan är det tydligen bland pensionärerna.

En förståsigpåare förklarar detta med att den generationen var unga och sexuellt aktiva under den beryktade frigörelsen på 1970 talet och de anammar den lite mer fria livsstilen även på ålderns höst. Det låter väl logiskt?

Men. Seriöst vem räknar efter hur många han eller hon haft sex med? När jag var ung, så var givetvis de första gångerna "stora" saker. Idag som nyfiken swinger är det egentligen (missförstå mig rätt) ingen stor sak att ha sex. Sex är kul, sexigt, skönt, spännande, roligt och helt underbart - men inte fan räknar jag sexpartners längre?

Som boende i Dalarna noterar jag att masar och kullor är de som har flest sexpartners i landet. Typ 16 stycken. Wow. Är det nu jag ska känna mig slynig och skämmas? Fnissar lite.

Tanken på att 16 stycken skulle vara mest i Sverige fick mig att börja räkna efter hur många jag haft sex med under ett år. Flera singelkillar, 3 par och en tjej - OM jag minns rätt, för jag kan ha glömt någon. Det är förvisso inte 16, men det är en god bit på väg.

Så, ska jag och Älsklingen skämmas för att vi har ett spännande sexliv som vi gärna delar med andra? Det finns säkert de som tycker det, men personligen tycker jag mest synd om dem som dömer andra. Vi är lyckliga och vi tillhör inte den växande skara människor som uppger att de är missnöjda med sitt sexliv. Tvärtom.

Den stora undersökningen

Prinsessan skriver

In flera dagar har en av våra största kvällstidningar redovisat delar av sin stora undersökning om våra sexvanor i Sverige. Givetvis är denna undersökning något jag och Älsklingen livligt och gärna diskuterar - och ifrågasätter.

Det genomgripande i denna undersökning är att svenskar ligger extremt sällan nuförtiden, att pensionärerna är de som ligger mer än andra och att de också har fler sexpartners nu än förr.

Ett par lät sig intervjuas och berättade öppenhjärtligt om ett havererat sexliv. De hade inte tid (!) att ligga för de hade så himla mycket med allt annat. Barn, hus, arbete, studier och träning...

Självklart kan det vara svårt att orka ligga om man hålls vaken hela nätterna med spädbarn, men det var inte om det undersökningen handlade om. Spädbarn har vi haft i alla tider. Nu har vi tydligen mycket annat att tänka på, jag skulle kunna kalla det för påhittade måsten?

Har man tid att klippa gräset, gå och träna, bygga ett träddäck, plantera i krukor, spela golf.... så har man tid att ligga! Det handlar faktiskt om att prioritera lite annorlunda och välja vad som är viktigast.

Känns det viktigare att gå och träna eller spika plankor än att ligga med sin partner så är inte problemet TID. Problemet är djupare än så.

Släng den där hammaren eller hanteln åt helvete och se din älskling djupt in i ögonen istället och tala om för henne/honom hur mycket du älskar och saknar närheten ni en gång hade.

fredag 17 maj 2013

Att tända på en annan person.

Han skriver:

Att jag och Prinsessan är upp över öronen förälskade råder inga tvivel om. Vi har varit ett par i många år nu, men känner fortfarande känslan av förälskelse när vi tittar på varandra.

Men vad är det egentligen som för att vi blir attraherade av andra?

Alla har vi träffat bildskönt vackra människor som det inte råder något tvivel om att de ser bra ut på bild. Men i samma sekund som de öppnar sin mun och säger något, så ändras deras yttre likt i en skräckfilm till något oattraktivt och fult.

Omvänt så finns det de människor som ser mer alldagliga ut som blir till de vackraste varelserna när de öppnar sin mun och börjar tala...

Vi tänder på socialt begåvade människor. Människor som kan de skrivna och oskrivna koder som ger oss tryggheten att våga vara tillsammans med andra.

Allt handlar om trygghet... Att idka partnerbyte bygger på att vi kan känna oss trygga med att det par vi byter med respekterar samtliga av våra regler och ramar. Det finns inte utrymme för "misstag" och "glömska" när det kommer till våra regler. Det är bara korkade eller egoistiska människor som väljer bort våra regler till förmån för egoismen.

Sex handlar om att känna sig trygg med att den eller de som man träffar. Trygghet skapas med de personer som förstår sina roller. Det finns allt för många som skriver helt fel saker på exempelvis bc.

  • Det finns de som uppenbart söker kärlek och som borde söka sig till dejtingsajter.
  • De som valt profilnamn som avskräcker, typ psychokiller, razorblade, eller liknande.
  • De som vill bråka för att få någon form av kontakt.
  • De som inte kan låta bli att skriva könsord.
  • De som inte förstår sin roll.
  • De som int ens läst profiltexten innan de skriver.

Det finns otaliga människor som visar allt annat än att "ni kan lita på mig/oss".

Utseendet då?

Jo, det är visst viktigt. Alla vill vi ha sex med en sexig och vacker människa, men bara om han, hon eller de också tar med sig sin vackra hjärna till sängen.

torsdag 16 maj 2013

Prinsessan väntar på sex

 

Varför svartsjuka?

Han skriver:

Vissa grabbar blir sjukt svartsjuka när andra män tittar på deras kvinna. Det finns t.om. de som är så misstänksamma att de går igenom den andres telefon och dator... Det finns t.om. de som luktar på den andres kläder efter att han eller hon har varit iväg på en konferens...

Stackars människor. Att känna så lite tillit för den man lever med att man tror att det blir bättre av att man idkar kontroll och hotar sin partner.

Jag skall vara riktigt ärlig: Jag älskar att andra män och kvinnor tittar på min vackra Prinsessa på badstranden. Jag gillar att se hur andra män och kvinnor trånande tittar på Prinsessans söta rumpa när hon går genom en restaurang. Vad är det för fel med det?

Värre hade det varit om jag hade haft en kvinna som andra män och kvinnor vände sig bort från i avsmak. En kvinna som utstrålade äckligt, osexigt och fult. Det hade fan varit jobbigt att stå ut med.

Men nu har jag haft turen att fått en kvinna som är vacker och sexig. Då kan jag ju inte gnälla för att hon är sexig... Eller?

Varför finns det då svartsjuka?

Den bittra sanningen är att den som har svartsjukan också inser att relationen har sina brister i förtroende. Vems felet är, är omöjligt att avgöra. Det är lite som "hönan eller ägget".

Om jag inte kände att Prinsessan älskade mig så djupt och genuint som hon visar mig varje dag, så skulle jag kunna bli svartsjuk. Om hon inte visade att jag var det bästa sexet hon haft och om hon inte visade att hon vill leva med mig resten av mitt liv, så hade jag kunnat bli svartsjuk.

Allt handlar med andra ord vad vi visar... Avvisande och långsiktigt dåligt sexliv skapar misstänksamhet och egoism. Tjafs och konflikter skapar prestige och egoism, vilket i sin tur skapar otrohet och svek... Allt börjar med att två personer slutar visa och bevisa sin kärlek och respekt till den andre.

Ett tips är att sätta på sig solglasögonen på badstranden och kika runt på andra människors blickar. Varje gång någon tittar på din respektive med trånande blick, så betyder det att du är en "lycklig jäkel" som lyckats få denna person till din partner.

Grattis och njut av den underbara solen...

onsdag 15 maj 2013

Ignorera

Prinsessan skriver.
 
 
Älsklingen och jag får glädjande nog en väldans massa meddelanden på BC. Många är trevliga, andra är direkt oförskämda, men den allra största mängden brev som dimper ner är ointressanta.
 
Vad som gör ett meddelande ointressant kan vara flera olika saker. Oftast handlar det om att det är så pass kort och intetsägande och att det har skrivits på mindre än fem sekunder. Då avsändaren inte bemödat sig en minut på att skriva en hel mening blir vi fullständigt ointresserade av att lägga en enda sekund på att besvara.
 
Somliga som skriver har inte läst en rad av vår profil och/eller dagbok. Gör man det så får man reda på en massa om vad vi gillar. Är man inte intresserad av att ta reda på vad en potentiell sexpartner gillar tror inte jag att man är speciellt kul att ha sex med. Dessa meddelanden blir också ointressanta. De är ofta helt opersonliga och skickas förmodligen i massutskick till ett antal profiler utan någon som helst eftertanke innan. 

99,9 procent av de som inte får svar av oss slutar att skriva. En liten, liten grupp fortsätter skicka brev. De svarar på annons efter annons, de ignorerar fullständigt de "tack, men nej tack" de fått som svar eller missar helt att avsaknad av ett svar också är ett svar.

Jag har nu börjat uppmana en handfull profiler att ignorera min profil så att de minns att de inte motsvarar det jag och Älsklingen söker. En del profiler väljer jag själv att ignorera, oftast är dessa profiler skriva av kvinnor som uttryckligen vill bli uppvaktade eller som menar att de äter p-piller och vill att Älsklingen kommer i dem utan kondom (vem fan går på det?). En del kvinnor tycks ha ansträngt sig till att skriva så otrevlig profiltext som möjligt, dessa vill jag inte heller träffa.

Att ignorera är ett tyst sätt att markera ointresse. Möjligen en smula fegt, och i somligas ögon kanske elakt. Att vara elak är dock aldrig min intention. Ibland är det helt enkelt det enda svar jag orkar ge.

måndag 13 maj 2013

Nöjda

Prinsessan skriver.

Nu har vi landat i vardagen, nöjda med helgens äventyr.

Träffen blev ungefär som vi tänkt oss. Paret var precis så lättsamma och trevliga som vi hade hoppats på och vi fick båda njuta av två av våra största turn-ons...

Älsklingen fick känna två kvinnors munnar runt sin kuk samtidigt och jag fick äntligen njuta av tjejsex igen. Underbart skönt! Vi har faktiskt ingenting att klaga på... ;-)

Nu tror jag det är ganska lugnt på äventyrsfronten ett par veckor framöver. Nästa upplevelse är den privata fest jag tjatat om några gånger redan. Det mesta är ordnat inför den helgen, och vi kan bara nöjt och förväntansfullt räkna ner dagarna.

Livet med Älsklingen är alltid roligt!

fredag 10 maj 2013

Ge eller ta.

Han skriver:

Både jag och Prinsessan har levt ihop med respektive som varit "tagare". Att vara en "tagare" betyder i grunden att man tycker att man vunnit när man fick precis som man ville utan att behöva ge något tillbaka.

Dessa människor idkar ett super-egoistiskt beteende i relation med andra och följer inte den regel av att "bjuda tillbaka" som vi andra fått lära oss sedan barnsben. Den regel som gör att vi faktiskt säkerställer framtida gåvor.

Dessa "tagare" har om och om "vunnit" i att få som de vill, men inser inte att det landar i att "förloraren" till slut jämnar ut styrkeförhållandet fullständigt genom otrohet, respektlöshet och/eller rent av tar sitt pick och pack och lämnar. Frågan är då om "tagaren" verkligen vunnit?

Skall man kanske tycka synd om att "tagarna" är så korkade att de själva inte ser konsekvensen av sitt roffande?

Det finns ingen relation som överlever om en av parterna ger och ger men aldrig får något tillbaka... Alla vill vi känna att vi får ungefär lika mycket som vi ger. Annars börjar vi känna oss utnyttjade, vilket inte kan kallas "tändvätska" till ett bra sexliv.

De relationer som har en möjlighet att överleva är de som grundar sig i viljan att ge. Om båda har denna attityd, så kommer relationen att blomstra och sexlivet kommer att nå oanade höjder... Jag älskar att ge Prinsessan sex på det sätt hon njuter mest av. Som tack för detta så har jag ett sexliv som jag inte kunde drömma om.

Så ett litet tips om ni känner att ni fått mer än ni gett, är att snabbt göra något sexigt för er respektive... Skicka ett romantiskt mms med löfte om en romantisk kväll. Eller så åker du till fiskhandlaren och köper lite skaldjur och bjuder din älskling på en romantisk måltid för två (släng iväg ungarna till en barnvakt. Barn är lyckliga när föräldrarna är lyckliga).

Vad du än gör, så ge allt du kan idag, så får du vad du vill ikväll ;-)... Livet är egentligen ganska enkelt.

Här kommer några exempel på vad Prinsessan gillar:

- Att jag kör henne och hennes väninna till spa och bjuder på champagne.

- Romantisk skaldjursmiddag med champagne.

- Picknick med champagne i en vacker skogsglänta.

- Hjälpa hennes vänner under tiden de får egentid utan barn.

- Lyssna på hennes problem eller tankar.

- Ta med hennes på en romantisk tur.

- När jag tittar henne i ögonen och berättar hur fantastisk hon är...

- När jag prioriterar barnen framför allt annat...

- När jag packar en resväska med gott till henne när hon skall iväg någonstans.

- När jag överraskar henne med en erotisk händelse.

Inte så svårt med andra ord... Det tar bara lite tid och kräver lite engagemeng.

Nattlekar.

Han skriver:

Jag vaknade mitt i natten av att Prinsessan tvinnade sig i sängen och tryckte gnyende sin söta rumpa mot mig.

Att hon drömde om skönt sex, rådde det inget tviviel om. Hon stönade högt och njöt uppenbart sjukt mycket av vad som hände i drömmen.

Plötsligt föll hon in i djupsömnen igen och snarkade tyst och stilla.

Men nu låg jag bakom henne med ett värkande stånd och världens sötaste rumpa mot min kuk.

Eftersom jag har frikort på att ha sex med Prinsessan när jag vill under tiden hon sover, lät jag min hand smeka hennes skinka. Ett nöjt stön kom från hennes mun. Nästan kattlikt njöt hon av min varma hand som sökte sig in mellan hennes skinkor.

Ett finger placerades lätt mot hennes anal utanpå trosorna. Sakta började hon omedvetet pressa sig mot mitt finger.

Jag hörde hur hon snarkade tyst och stönade lätt om vartannat när jag flyttade troskanten en bit och lät mitt finger sakta pressas in i henne.

Hur lång tid det tog innan hon vaknade, vet jag inte. Men det dröjde inte länge innan jag fått ett hårt tag om hennes nacke och höll fast hennes kropp som tvinnade sig av kåthet.

Jag höll fast henne på mage och slet ner hennes trosor till knäna, vilket jag vet gör henne galet kåt...

Mitt finger knullade hennes anal medan hennes ena hand hade omslutit min kuk. Jag stötte fram och tillbaka i hennes hand medan hon stönade högre och högre.

Plötsligt slutade jag...

Jag vände mig om och med ett leende somnade jag.

Vet ni, det är sjukt sexigt att somna in jmte en kvinna som är så kåt att hon inte kan somna om. Naturligtvis förstod hon att detta ingick i min plan att ha hennes galet kåt inför morgondagen (när vi skall träffa ett super-sexigt-par).

Dock hade hon ingen intention på att ligga sömnlös...

Hon lyckades hitta en gammal vibrator (jag trodde att jag samlat ihop alla). Gick upp och la sig i vardagsrummet, strippade en fjärrkontroll från batterierna och lyckades "släcka en brand med ett glas vatten", som hon uttryckte sig imorse :-).

Så jag anar att Prinsessan kommer att vara galet sugen imorgon kväll ;-)

onsdag 8 maj 2013

Tillit och turn-ons

 
Prinsessan skriver.
 
Trots att vi inte hade speciellt mycket tid på oss i morse innan det var dags att åka till våra jobb, så hann vi ändå med en intressant diskussion. Om tillit.
 
Diskussionen började med att Älsklingen frågade om jag tyckte att brunetten som läste de lokala nyheterna var sexig, diskussionen hamnade givetvis inom området tillit och turn-ons.
 
Sanningen att säga så tycker både jag och Älsklingen att det är helt okej att den andra kikar lite extra mycket på en vacker kvinna och/eller man. (Det sistnämnda är mest mitt område ;-)) Däremot är det inte så att jag attraheras av andra män som av min egen. Jag kan tycka att andra män är attraktiva och sexiga, men vad som tänder vid exempelvis en mmf trekant är mest att det är så vansinnigt kinky och förbjudet att njuta av och med två sexiga män.
 
Älsklingen tycker att kvinnor kan vara både snygga och sexiga, men på samma sätt som jag tänder på att ha sex utanför gängse normer och ramar - så tänder Älsklingen också mer på det förbjudna än på den andra kvinnan - även om också det är en förutsättning för att sex över huvud taget ska vara aktuellt.
 
När vi roar oss med ett annat par och har partnerbyte vore det givetvis helt igenom galet om syftet med bytet vore att "äntligen få ha lite skönt sex". Det är givetvis att hårdra, men ni förstår kanske vad jag vill säga? Vi swingar inte för att vi inte har det bra tillsammans. Vi kan swinga just för att vi har det så bra tillsammans. Jag är övertygad om att 99,99% swingande par runt om i landet är mer än nöjda med det sexliv de har med sin partner och bara "kryddar" det emellanåt med andra människor. Helt och hållet för nöjes skull.
 
Vad jag och Älsklingen finner så sexigt och skönt med partnerbyten är att ha ta ett stort kliv utanför normen och det accepterade. Det är sjukt sexigt att se sin man knulla en annan kvinna, och det är extremt porrigt att knullas av en annan man inför sin man.
 
Det vore förödande om min Älskling plötsligt skulle ligga sked med en annan kvinna och nosa henne i nacken. Att han begraver sitt ansikte mellan hennes lår däremot, det har jag inga som helst problem med.
 
Det är tack vare den enorma tillit jag och Älsklingen känner för varandra som vi faktiskt kan, och vågar låna ut varandra till andra. Vi har sagt det förut, vårt och andras swingande förutsätter ärlighet och transperens. Vi har inga hemligheter för varandra. Jag behöver inte kika över axeln för att förvissa mig om att min man följer våra regler.
 
Det är sexigt!

tisdag 7 maj 2013

Min målbild

Prinsessan skriver.

Vi är som ni vet bjudna på en större privat fest. Ett oändligt sexigt tema för festen och höga förväntningar på den atmosfär temat kommer skapa. Om några dagar ska vi prova ut kläder som passar tidseran - det kommer bli spännande!

Att hitta kläder och skor som passar denna tillställning känns roligt och fullt genomförbart, att finna peruken för att ha rätt stuk på frisyren känns förvisso roligt - men betydligt knepigare.

Om jag googlar efter bilder på frisyrer, vilket jag givetvis gjort blir jag inte direkt lugnare. Inte alls. Fnissar lite, letar på nätet. Sökord: wig, online, costume...

Det ska gå. Båten däremot, den får stanna hemma...

Tror båten får stanna hemma?
 

Det närmar sig

Prinsessan skriver.

12 dagar har blivit 4. Snart ska vi träffa ett par igen.

Jag och Älsklingen ser väldigt mycket fram mot denna helg, som vi tror kommer bli hur galet sexig som helst. Dagarna tickar på - och förväntningarna ökar.

Det var ett tag sedan vi träffade ett par sist. Förra gången provade vi på den något udda idén om att vara fem i sängen. Två par och en extra kille. Det hade alla förutsättningar för att bli en lyckad tillställning och det var det också. Absolut. Men.

Med två par så ska det extremt mycket till för att någon ska känna sig utanför. Extrem egoism eller obetänksamhet. Det tror jag vi kan utesluta.

Vi kommer ses i en bar på ett hotell i huvudstaden. Jag utgår från att tycke uppstår, och att vi kan förflytta oss till vår svit för syndiga lekar efter några glas.

Längtar.

fredag 3 maj 2013

Dominans...

Han skriver:

Torsdag och solen har satt sina tänder i de små och få snötäcken som envist håller sig fast... Det är vår nu och snart är det sommar... Tiden då jag kan ligga på en badstrand och kika på de små dropparna av vatten som rinner på Prinsessans kropp. Underbart!

Ett år till har gått...

Detta år har vi tagit ett kliv på vår lilla resa. Vi är båda tryggare med vad vi gillar och vad vi inte gillar. Vi har blivit tydligare med vad vi söker och har ändrat vår profil på bc ett antal gånger under resans gång.

Den tydligaste skillnaden mot tidigare är nog att vi börjar hitta vad vi gillar i vår DS-relation. I lördags styrde jag som sagt en erotisk situation med en extrakille som gav oss alla tre en sexig upplevelse. Prinsessan njöt av att vara den rollfigur som hon skulle. En undergiven sexslavinna till mig som jag ägde.

Jag njuter av att vara dominant min Prinsessa. Jag älskar varje cell på denna kvinnas kropp och jag dyrkar allt hon är och står för. Därför kan jag vara dominant...

Alltför många män tror att de är dominanta bara för att de är burdusa eller tar sexuellt. Detta har inget med sexuell dominans att göra. Det handlar bara om egoism, inte om dominans...

Att få förtroendet från sin kvinna att äga henne sexuellt, måste förtjänas. Det finns ingen kvinna som överlåter sin sexualitet till en man som inte har hennes njutning som det primära. Kvinnor är på tok för smarta för att ge bort något värdefullt till en man som inte har en intention att förvalta det väl...

Vi har båda gjort förtroendeinsättningar till varandra under de fem år vi varit ett par. Små, små insättningar av att vara att lita på. Idag vågar vi leka sexuella lekar som vi båda njuter av.

Till vår stora lycka har vi hittat en extrakille som uppskattar att följa instruktioner. En sund och trevlig man som inte har intentionen att bryta det förtroende han fått att vara en liten del i vårt sexliv ibland.

Förhoppningsvis hittar Prinsessan snart en extratjej till oss som också kan förvalta vårt förtroende. Om det sker inom snar framtid eller aldrig, vet vi inte... Men ibland händer det bara.

Den 11:e skall vi träffa ett par som sagt... De verkar trevliga och avslappnade. Deras profil på bc visar ett förälskat par som är både attraktiva och liknar oss åldersmässigt. Att de också är sympatiska gör att vi verkligen längtar till nästa lördag. Trevliga och sympatiska människor tycker vi är sjukt sexigt...

Hotellrummet är bokat och hundvakten är fixad...





Ärlighet

Prinsessan skriver.

Jag lever för första gången i en relation där jag känner mig trygg nog att ge mig hän åt njutning fullt ut och vara ärlig med vad jag drömmer, fantiserar och tänder på.

Älsklingen vet att jag drömmer om en lätt dominant, men ack så bestämd bi kvinna med vackra bröst och en stadig strapon. De par vi träffat på klubbar och BC har just ärligheten som gemensam nämnare. Kanske den enda gemensamma nämnaren?

Vi har träffat bilmekaniker, brandmän, undersköterskor, it-tekniker, säljare, chefer, sjökaptener, uppfinnare, dagisfröknar och lärare... Vi har träffat infödda svenskar och vi har träffat inflyttade. Vi har träffat kristna och muslimer. På klubbar finns alla sorter - det är oerhört befriande och stimulerande!

Men som sagt, alla dessa par har vågat välja att vara ärliga mot sin partner i vad de tänder och fantiserar på. De har haft lyckan att ha en open-minded partner som kanske inte tänkt tanken att exempelvis gå på klubb men som valt att prova åtminstone en gång.

Min Älskling, funderade och valde att prova en gång. En gång, blev flera gånger. Sex i samma rum blev till slut partnerbyte. Två har blivit, tre, fyra och fem i samma säng på samma gång. Men alltid med respekt, kommunikation och lyhördhet inför den andras känslor och tankar. Tillsammans.

De killar och tjejer som inte av olika skäl valt att ha ett spännande sexliv med någon annan än sin partner i tron om att han/hon inte är öppen för nya dekadenta förslag - och inte ens vågat fråga är de mest synd om tycker jag.

Jag och Älsklingen bryter ny mark ihop. Vår "resa" binder oss samman, till bådas glädje.

torsdag 2 maj 2013

Blir så trött...


Prinsessan skriver.

Detta med att träffa singeltjejer på BC...

Älsklingen skrev nyss ett inlägg om hur svårt (omöjligt?) det tycks vara att hitta tjejer som är seriösa och ärliga om vad de söker på BC.

Tjejer skriver om hur gärna de vill träffa par och bitjejer men har inte ens så mycket ambition av att finna det de säger sig söka att de ids öppna de mail som skrivs till dem.

Om man inte ens orkar läsa vad en människa tagit sig tid att skriva - då kan man inte ens tanka sitt ego med smicker. Vad är då syftet med att säga sig söka något alls?

En del kvinnor (och män?) är tydliga med att "de inte söker något just nu" vilket förmodligen är ett ärligt uttalande. Ärlighet uppskattas alltid.

De singeltjejer som jag irriterar mig mest på är de som orkar klicka på vår profil och läsa vem mailet kommer ifrån - men de vill inte läsa vad som skrivits. Helt ärligt, jag förstår inte!

Nedräkning

Prinsessan skriver.

Om nio dagar är det dags för nästa äventyr! Ska bli riktigt spännande att få träffa ett sexigt och trevligt par igen. Det är ett tag sedan sist, och det är allt lite pirrigt och nervöst.

Detta par har vi aldrig träffat tidigare, utan det är en ny bekantskap. Flipp eller flopp? Det visar sig. Men helt ärligt, OM vi inte trodde att detta möte skulle bli lyckat, så hade vi aldrig stämt träff med dem IRL. Det är självklart så att vi bara bokar in möten med människor som vi faktiskt tror vi kommer att gilla. Allt annat vore idioti.

De gånger vi träffat par utanför klubblivet har det nästan alltid blivit lyckat. Någon gång har tycke inte riktigt uppstått för alla inblandade, någon annan gång har en part inte riktigt varit tydlig med vad han eller hon vill. En gång var en part rädd att missa något och närapå stressade sönder ett möte som hade goda förutsättningar att vara riktigt lyckat.

Det går liksom inte att gardera sig fullt ut.

Av denna anledning träffar vi inga på impuls. Vi kanske "tjatar hål i huvudet" på somliga i vår ambition att röja missförstånd ur vägen?

På BC är mailande det enligt oss bästa sättet att ta reda på folks egentliga intentioner. Det döljer sig dessvärre en massa konstigt folk bakom profiler på nätet. De allra flesta klarar av att svara något sånär på åtminstone ett mail. Följdfrågor däremot tycks skilja "agnarna från vetet".

Detta par känns det bra med, och vi är båda extremt förväntansfulla inför det första mötet...