onsdag 16 juli 2014

Prinsessan suger en kuk jämte mig


För mindre än en vecka sedan hade vi ett par hos oss. En f.d. extrakille hade skaffat sig en kvinna och vi skulle ses för första gången alla fyra. Naturligtvis kände vi oss trygga med killen eftersom vi träffat honom några gånger tidigare, med mycket gott resultat.

Men hans tjej, som inte var direkt oskuld i swingerslivet, hade vi inte träffat tidigare.

Kvällen förlöpte med massor av vin och öl och god mat. Vi satt utomhus en stund i sommarnatten och pratade och skrattade.

Vid sena natten rörde vi oss in till vardagsrummet och började smeka varandra. En stund senare hade jag kvinnans mun runt min kuk och Prinsessans hand smekte extrakillens allt större kuk.

Soffor är inte direkt gjorda för sex på fyra. Jag måste säga att soffor inte alls är lämpade för sex. De är sneda och trånga. Kanske funkar soffor om man är 20 år och vig, men eftersom jag nått den facila åldern av att vara jämnårig med Brad Pitt (och Juholt), så föreslog jag att vi skulle röra oss till sovrummets mer bekväma område.

Väl i sängen så kröp kvinnorna ner och gav oss helt underbar oralsex. Jag tittade bort mot Prinsessan och såg hur hon kämpade med killens kuk. Hon stönade av njutning att suga honom och jag såg och hörde hur killen njöt av Prinsessans läppar, tunga och hals...

Jag tittade ner på kvinnan som sög min kuk och såg hur min kuk försvann i hennes hals gång på gång. Det var så sjukt skönt och porrigt att vara mitt i den mest erotiska fantasi en människa kan önska sig.

Plötsligt hörde jag hur Prinsessan stönade till djupt och såg hur killen stod bakom henne och tryckte in sin kuk. Prinsessans händer grävde sig ner i täcket och öppnade sin mun och viskade hur skön han var.

Snart stötte båda kvinnorna fram och tillbaka hårt mot våra kukar och natten blev till en underbar orgie...

Det sista jag hörde var en uppmaning att "Kom i min mun"...

Tack för det äventyret... Vi ser redan fram emot nästa äventyr. Vad det blir, med vem eller vilka och var det blir, det vet vi inte än.

tisdag 15 juli 2014

Swingerstips

 
Varför ha så bråttom med de erotiska nivåerna?
 
Vi har swingat i ca fem år nu och har lika fortfarande massor av spännande event som vi inte upplevt än. Men tids nog så hamnar vi där också.
 
Många par som skriver till oss på vår mejl och/eller BC verkar ha på tok för bråttom att göra allt... Tjejsex, partnerbyte och ormgrop under första testet om det är något för dem.
 
Ett tips är att börja med att gå till en swingersklubb och testa med att ha sex i samma rum som andra. Inte mer och inte mindre än så... Det finns bra swingersklubbar i Sverige (vissa är dock sunkiga). Kika på nätet och väl en som verkar vara bra.
 
Observera att första gången är att rekommendera en parkväll. Detta betyder att singelkillar inte har tillträde till klubben. Något som kan vara bra första gången så att ni slipper ett koppel av kåta grabbar som följer er vart ni än går.
 
Efter denna afton så pratar ni igenom vad ni gillade, respektive ogillade. Prinsessan och jag försöker prata varje gång vi har swingat för att få en bild över vad vi vill och inte vill till nästa träff.
 
Gången därefter rekommenderar vi att ni väljer klubb igen och nu testar med att smeka andra med händerna. Här får ni en känsla över om ni klarar av att se den andre ta på en annan. Känns det inte bekvämt, så skall ni sluta omgående. Att swinga är inget man skall "tvinga sig" till. Det skall vara något man VILL göra.
 
Om man nu vill gå ett steg vidare så är det att rekommendera ett par i hemma miljö (eller på ett diskret hotell). Vilj ett par som är på samma nivå som ni själva och var noga med att hela tiden hålla koll på varandra. Prata med varandra och sök ögonkontakt. På så sätt visar ni varandra att swingandet bara är en krydda till ert kärleksliv.
 
Vi har valt bort kyssande och kelande. Detta är något vi inte vill dela med andra. Att kyssas är för oss synonymt med kärlek. Det delar vi aldrig med andra.
 
Om ni njuter av att ha sex med andra, så har ni kommit till den nivå där ni mer och mer kan våga släppa fokus på varandra och njuta av att ha sex.
 
Senast vi hade ett par i sängen kunde båda jag och Prinsessan fokusera på att njuta av sex med andra. Ingen av oss behöver längre "hålla koll" på den andre och vi är båda så trygga med vårt swingande att vi nu vill pröva att ha sex med ett annat par i olika rum.
 
Så vårt lilla tips är att ni tar ert swingande i lugn och ro. Det är inget bråttom.

lördag 5 juli 2014

Spela in en porrfilm


Vi är båda extremt sugna på att spela in en porrfilm för eget bruk.

En film som vi skulle kunna ta fram en tråkig höstkväll och titta på och minnas ett sjukt sexigt event tillsammans med några andra.

Kanske t.om. en återträff med alla som varit med i filmen med en premiärvisning som ett förspel till "uppföljaren".

Naturligtvis skulle jag anmäla mig direkt att regissera filmen och även klippa ihop den till ett mästerverk och jag anar att Prinsessan mer än gärna skulle vilja vara huvudrollsinnehavaren som läppjar på ett glas champagne mellan tagningarna i en svit på ett vackert gammalt anrikt hotell.

Naturligtvis tror vi att det finns tusentals par liksom vi som skulle vilja göra detta. Men det bygger på ett förtroende som är mer eller mindre 100,00000000 procentigt. Frågan är om det över huvud taget går att nå till den förtroendegraden att vi skulle våga ha oss själva på film när vi har sex?

Det enda fungerande skulle då vara om samtliga bar någon form av mask, vilket skulle ta bort lite av det sexiga, men ersätta det hela med trygghet.

Ett alternativ skulle vara att "blurra" allas ansikten, vilket skulle vara mer störande än upphetsande.

Men nu är vi inte ens där att vi vet några vi kan spela in filmen med än. Förhoppningsvis har vi snart hittat de rätta att våga pröva med.

Det är dags att skriva ett litet manus... Det finns så många platser man kan ha sex på...

fredag 4 juli 2014

Ärlighet

Han skriver:




Det absolut viktigaste vi har tillsammans är vår kärlek och respekt till varandra. Denna respekt visar sig i att vi väljer att ha en ärlig relation.

Det är bara att kika in på sidan familjeliv.se och läsa några av inläggen för att förstå vilka lögner vissa relationer är baserade på.

Jag läste (och kommenterade) ett inlägg för ett tag sedan på familjeliv. Det var en kvinna som skröt om att hon hade sin man i ett koppel och att om han inte gjorde som hon ville så skulle hon kasta ut honom, utan pardon.

Hon skrev att om hon skulle komma på honom en enda gång med att titta på porr, så skulle hon ta ungarna från honom och aldrig låta honom närma sig henne eller "hennes" barn mer.

Jag blev extremt upprörd över hennes attityd, samtidigt som en hel hop kvinnor hejade på henne att stå på sig mot detta snusk.

När jag ifrågasatte om hon verkligen trodde att han höll sig från porrsurfandet på jobbet också, så skrev hon att hennes man tyckte att porr och silikon var jätteäckligt. Han hade sett en porrfilm i lumpen, men han tyckte det var så äckligt att han hade gått efter bara några minuter...

Yeah!!!

Jag hade en anställd för några år sedan som fick fråga på fråga av sina barns mamma om den eller den kvinnan var sexig. Varje kvinna hon pekade på hade långa ben, smal midja, långt hår och stora bröst.

Varje gång hon frågade så svarade han: "Nä fyyy, hon ser ju ut som en hora".

Men på jobbet surfade han fanatiskt runt bland samma typ av kvinnor och dreglade.

Det är väl för fan uppenbart att en kvinna tycker att Brad Pitt var sexig i sin ungdom och det är väl för fan uppenbart att Pamela Anderson var sexig i sin ungdom. Men det innebär väl inte att de är de man skulle vilja vakna med 365 dagar per år?

Jag har valt Prinsessan att leva med henne resten av mitt liv. Inte för hur hon ser ut, utan för den hon är. Att hon också råkar vara den vackraste kvinna jag vet, är ren och skär tur.

Men att jag älskar Prinsessan innebär inte att jag tycker att alla andra kvinnor är osexiga. Att Prinsessan aldrig skulle vilja vara utan mig innebär inte att hon tycker att Alexander Skarsgård är osexig.

Vi har valt att berätta för varandra vilka vi tycker är sexiga och vilka vi skulle kunna tänka oss att ha sex med. Det är för oss en trygghet att vara ärliga.

Ibland frågar jag Prinsessan om jag kan ha sex med en kvinna som jag vill ha sex med på en swingersfest och ibland frågar Prinsessan mig om hon får ha sex med en annan kille. Det tar inte bort vår kärlek till varandra. Vi är ärliga och gör det i verkligheten som miljarder människor drömmer om och förnekar varje dag.

Ett tips är att börja vara ärliga med vad ni tycker är sexigt. Ärlighet är sexigt i sig...

torsdag 3 juli 2014

Tillbaka igen


Efter att ha misslyckats vid flertalet tillfällen att hitta seriösa människor som passar oss och de önskemål vi har, la vi bloggen lite i träda.

Nu verkar det dock som om vi hittat rätt och vi kan åter skriva om våra framtida äventyr på fler.

Nu är det bara en arbetsdag till och därefter har vi flera veckor tillsammans med allt vad det innebär.

Mer om det framöver.

Kram på er alla och på återhörande.