onsdag 30 september 2015

Nytt äventyr!

Prinsessan skriver.

Snart åker vi till Norrköping igen. En tema-kväll lockar."Hardcore night" För de som verkligen vågar.
Ingenting ont om de som helst tittar på eller njuter av hjälpande händer, men vi är lite mer avancerade och ser fram mot att träffa sexiga personer att njuta av och tillsammans med.

Bra initiativ mr Club! 

Hotell är bokat och allt praktiskt löst. Nu kan vi foka på att småtjafsa om vad jag ska ha på mig. Det är väl det enda vi har olika åsikter om...

måndag 21 september 2015

Klubbesök

Club Adam o Eva den 10:e oktober.

Då vi ibland åker hem från klubbesök utan att haft sex med andra än varandra. Detta kan bero på flera saker. En av anledningarna kan vara att det inte finns några som vi vill ha sex med. Men det är allt vanligare att det bara finns par på klubben som nöjer sig med att ha sex jämte andra. Dessa par skall man alltid visa den respekten att låta vara som de är och leva sitt swingersliv som de själva väljer.

Den 10:e oktober är dock temat "Hardcore night". Denna afton bör dra till sig människor som kanske kommit en bit på vägen i sitt swingande och inte är rädda för att låna ut sin älskling att njuta över pargränserna.

Vår förhoppning är att vi får kontakt på bc med andra människor som skall till klubben och lära känna varandra lite innan vi ses.

Vad som händer är som vanligt något vi får se. Vi har ingen panik att knulla med andra. Ofta räcker det att placera Prinsessan i en gynstol eller gunga, så är hennes helg komplett.

Nu kvarstår hotellbokning, barn- och hundvakt och vilken av alla sexiga outfits Prinsessan skall ha. 

Denna fråga med klädsel brukar bli en lång diskussion. Prinsessan röstar för det sensuellt sexiga och han röstar för det slampigt sexiga. Undra vad det blir denna gången?

söndag 20 september 2015

Efter Aftonbladets artikel

Vi kikade igenom de mejl vi fick efter att vi var med i Aftonbladet i somras. 

Det vi hade förväntat oss var en flod av kommentarer om att det är snuskigt och omoraliskt att byta partners och ett drev av män och kvinnor som skulle försvara den livsstil de själva valt.

Men... Det kom inte ett enda argt mejl.

De mejl vi fick var uteslutande positiva. Det finns så många par som arbetar hårt med att få sitt sexliv att fortsätta vara spännande. Par där båda är fast övertygade om att njuta hela livet av sex. Ibland se sex som något roligt, ibland som kärleksfullt och ibland som ett stort och lite skrämmande äventyr.

Tack till alla som skrev till oss. Hoppas att vi lyckades svara på alla frågor och funderingar.


En het höst

Det är höst och kylan kommer krypande över oss. Löven vissnar och snart är det dags för den kallaste årstiden... Det låter kanske inte så kul. 

Men det är också ny vi som par njuter mest av sexuella äventyr.

Det är något speciellt med sex och hösten tycker vi. Perfekt årstid att gona in sig och njuta av hett sex under tiden det är kallt och ruskigt utanför.

Vi har planerat en tur till CAE den 10/10. Denna dag hoppas vi träffa par eller singlar som inte bara går igång på "sex i samma rum" och "hjälpande händer". Rubriken på tillställningen (hardcore night), skvallrar om en afton med människor som vill ta swingerslivet till en nivå längre.

Vår förhoppning är att vi åker på en erotisk 1700-talsfest i början av december. Detta är Prinsessans absoluta turnon att skrida runt i frasiga klänningar som Marie Antoinette och ge oss hän till dekadenta situationer med människor som är såväl socialt skickliga som sexuellt trygga.

Sedan får vi försöka hitta spännande äventyr i mindre skala...

Prinsessan har fått uppgiften att hitta singlar som är seriösa och som passar att vara gäster hos oss. Detta inkluderar såväl killar som tjejer. 

De singlar vi träffar är oftast bra killar och tjejer. Det betyder dock att de ganska snart träffar en partner som leder till att de ger upp sex på fler. Vi träffar aldrig extrakillar eller extratjejer som är i relationer (om vi inte träffar dem i par förstås). Otrohet är något vi båda föraktar.

Min uppgift är att hitta seriösa par som kan/vill/vågar träffas. Detta har visat sig vara ytterst svårt, då merparten av profilerna på bodycontact består av människor som drömmer om att vara swingers. Den andra delen består mer eller mindre av par som är på nivån att ha "sex i samma rum" eller varianten av att killen i paret skall ha sex med den andra kvinnan, medan hans fru tittar på (jo, vi vet att det är ett absurt önskemål).

Så att hitta ett par som passar oss, är seriösa, är socialt begåvade och som vårdar sitt yttre är inte så lätt som det verkar. 

Så hösten ser varm, svettig och sexig ut genom våra ögon...