torsdag 29 oktober 2015

Min Älskling ger!

Prinsessan skriver.

I mitt knä ligger just nu en bunt papper. Inte vilka papper som helst, nej en erotisk novell (eller flera att döma av antalet papper) som älsklingen gömt i min väska! Kärlek!

När vi träffades för ett antal år sedan skrev han många erotiska historier till mig! Nu har det hänt igen! Totalt osjälviskt har han, min man ägnat timmar åt att skriva ner något - bara till mig. Jag älskar det!

Spännande! 

tisdag 27 oktober 2015

Extra allt?

Prinsessan skriver.

Sitter och chattar på KIK med potentiella extrakillar. Hoppas vi hittar RÄTT kille snart. Håll tummarna för mig. Jag längtar så... 

måndag 19 oktober 2015

Spela in en porrfilm

En av fantasierna vi båda har är att spela in en porrfilm.
Naturligtvis skall jag regissera filmen och även vara med i filmen med Prinsessan som stjärna. Men det skulle vara sjukt sexigt att skapa ett litet "mästerverk" utifrån vad vi båda gillar och vad vi går igång på.
En blandning av dominans, slampigt, stilfullt, kinky, mmf, gb, dp, tjejsex, submissive, leksaker, bondage, m.m.
Någon som har ett bra namn på filmen?

tisdag 13 oktober 2015

På hotellrummet efter klubbesöket

Väl hemma på hotellrummet bad Prinsessan mig att binda upp henne i stolen på rummet och ta vad jag ville ha.
Det sexiga med denna kvinna är att ju mer tejp som används desto mer upphetsad blir hon.
Efter en kort stund stod hon på knä i stolen fastsurrad med röd bondagetejp.
Hennes vackra lilla rumpa rörde sig mot min mun som retsamt hetsade upp henne till den grad att hon började tigga och be om mer.
Jag frigjorde henne från stolen och surrade ihop henne i en ställning som gav mig fri tillgång till hennes kropp. Några varv över hennes mun gav i och för sig bort möjligheten till oralsex, men vinningen var en galet upphetsad kvinna.
Efter att hon skrikit ut sin njutning liggandes på mage, bad hon att få spendera natten fastbunden och med en plugg i sig.
"Då kan du ta för dig av mig om du vaknar inatt", var hennes sista ord innan vi båda somnade.
Om jag sov en eller flera timmar vet jag inte, men när jag vaknade till så infriade jag Prinsessans löfte.
Tack för en underbar helg världens sexigaste kvinna.

söndag 11 oktober 2015

Partnerbyte på klubben

Trötta och nöjda efter en lördag på club Adam o Eva i Norrköping. Temat var som vi skrivit tidigare "Hardcore night".
Naturligtvis var våra förhoppningar och förväntningar mycket höga när vi åkte den långa resan till Norrköping.
Väl där hade vi hoppats träffa något eller några par innan, men dessvärre bokade ett efter ett par av träffarna timmarna innan, vilket resulterade att vi gick ut och åt själva.
Prinsessan ville att jag skulle ragga upp henne i baren, vilket jag gärna gjorde. Så efter att Prinsessan gått in i baren, väntade jag några minuter innan jag följde efter och frågade om jag fick slå mig ner ;-).
Prinsessan tyckte att jag skulle varit lite mer "bockig" under min uppraggning när jag fick min utvärdering. Vad det betyder vet jag inte, men jag verkar få öva lite innan nästa gång.
Väl på klubben satt vi i baren. Prinsessan med sin sjukt sexiga outfit drog blickarna till sig, vilket hon naturligtvis inte märkte (hon märker sällan när män eller kvinnor flörtar med henne).
Efter en stund låg vi jämte ett annat sexigt par. Vi män flyttade ihop våra kvinnor till dess att de låg jämte varandra. Kvinnan kröp över mot oss och jag fick njuta av två vackra kvinnors munnar.
Det tog inte lång tid innan vi lånade ut varandra och njöt av att byta partners. Deras ramar var liknande våra, vilket gjorde att vi inte behövde säga ett enda nej... Nej är ett sjukt osexigt ord.
När vi kom hem till hotellrummet på natten så var vi båda sjukt kåta.
Vad som hände på rummet berättar vi om senare.

lördag 10 oktober 2015

fredag 9 oktober 2015

Club Adam o Eva imorgon

Äntligen är det helg och imorgon bär det av till Norrköping och vår favoritklubb.
Med ett tema som heter "Hardcore night", lär det bli en massa dumheter tillsammans med andra.
Jag älskar när Prinsessan bli slampig och har kul.

onsdag 7 oktober 2015

Respektlöst

Prinsessan skriver.

Vi läste en bilaga till någon kvällstidning. Tre par berättade om hur de hittade gnistan i sängkammaren efter att den försvunnit bland vardag, måsten och småbarnsår.

Ett par hade hittat till Fantasilandet. De hade börjat prata om att bjuda in andra till den gemensamma sängen och funnit det eggande att fantisera om vad som kan hända med obehöriga där. Så långt är allt ok. Fantasier skadar inte någon.

Detta par hade dock tagit fantasierna några steg till...

De hade registrerat ett konto på någon sexkontaktsida (jag gissar BC). Där nöjer de sig inte med att smyga runt och läsa på olika profiler. Nej, de lägger ut annonser, skriver till andra, bokar in träffar med folk de aldrig tänkt dyka upp till.

Det är dessa par som av egoistiska skäl stjäl vår (och andras) tid. Vi fixar hundvakt, barnvakt, bokar hotell och planerar och andra sitter och ljuger för att de tänder på det...

Vet ni vad, detta är respektlöst. Sluta med det. Fantisera och njut så mycket ni vill, men blanda inte in oss och andra i detta tack.

tisdag 6 oktober 2015

Klippkort

Prinsessan skriver.

Igår gjordes ett klippkort som berättigade "innehavaren" till fem stycken avsugningar att inkassera närhelst han önskar. 

Sexigt och roligt. Mer sådant! 

måndag 5 oktober 2015

Två vinnare

Prinsessan skriver.

Min garderob är en katastrof. Älsklingen blir lite irriterad över röran. Plötsligt hände det. Älsklingen fick erbjudande han inte kunde tacka nej till. Lägg in kläder inmin garderob och få en avsugning. Städa den pedantiskt och  fem stycken.

Så, nu står han där och gör fint. Jag åker och shoppar. Båda vinner. Underbart! 

söndag 4 oktober 2015

Önskan

Prinsessan skriver. 

Om mindre än en vecka är det klubb besök som gäller. Hoppas verkligen många par som gillar att göra "det" - inte bara att prata om det kommer dit. Önskelista för kvällen.

1. Partnerbyte
2. Tjejsex med en vacker kvinna som har vackra bröst... (Drömmer mig bort en stund)
3. Få hjälp av en kvinna att ta hand om Älsklingen 
4. Hitta en bra, trevlig och attraktiv extrakille.
5. Hitta ytterligare en bra och attraktiv extrakille... 

Jag gav i denna sekund löfte om att klä mig i det sexigaste plagg Älsklingen vet. En tajt glansig och slynig catsuit i svart. För att han är världens finaste man. För att jag älskar honom.


fredag 2 oktober 2015